KARATE 1.KADEME YARDIMCI ANTRENÖR KURSU AÇILIYOR

20.04.2017

Karate 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu 02-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecektir.

02-13 Mayıs 2017 Tarihleri Arasında Yapılacak Olan Karate 1.Kademe Yardımcı

Antrenör Yetiştirme Kursuna Katılacaklarda Aranılan Şartlar

a) En az lise veya dengi okul mezunu olmak, (Bütün kademeler için geçerli olup, Milli sporcularda tahsil şartı aranmaz.)

b) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile malul, engelli spor branşlarında ise yalnızca görme ve zihinsel engelli olmamak,

c) Taksirli suçlar ile kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş veya aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, yağma, dolandırıcılık, gibi yüz kızartıcı veya cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, fuhuş, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, kullanımı, kullanımım kolaylaştırma, kullanmak için satın alma, kabul etmek veya bulundurmak veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı ve haksız mal edinme suçlarından hükümlü bulunmamak.

d) En az 18 yaşını doldurmuş olmak kaydıyla, spor dallarının özelliğine göre ilgili federasyonca belirlenen yaş sınırlamasına uygun olmak,

e) 7/1/1993 tarihli ve 21458 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Spor Genel Müdürlüğü Amatör Spor Dallan Ceza Yönetmeliği ile özerk spor federasyonlarının disiplin veya ceza talimatlarına göre son üç yıl içinde olmak kaydıyla; bir defada 6 aydan daha fazla veya bu süre içerisinde toplamda 1 yaldan fazla ceza almamış olmak.

 

Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kurslarına Katılacaklardan İstenen Belgeler

a) 2 adet vesikalık fotoğraf - (orijinal fotoğraf)

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı sureti. (Üniversite veya Lise mezunlarının e-devletten alacakları mezuniyet belgeleri geçerli olacaktır.) Mezuniyet belgelerinin aslına uygunluğu Spor Genel Müdürlüğü ilgili birimlerince ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüklerince tasdik edilmesi durumunda kabul edilecektir.)

c) Adli Sicil Kaydı Sorgulaması-(aslı veya e-devletten alınan) (Resmi Kurum için alınacaktır.)

d) Sağlık Raporu (Sağlık Ocağı veya Hükümet Tabipliğinden Ek-5 Sağlık Raporu Formu veya Ek -5 sağlık raporu alınamadığı durumlarda diğer sağlık raporu belgelerinde’' antrenörlük yapmasında sakınca yoktur” ibaresi bulunması gerekmektedir).-Belgenin aslı.

e) Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden cezalan olmadığına dair yazı sporegjtim@sgm.gov.tr web sitesindeki örnek yazı (aslı) 0 Nüfus cüzdanı fotokopisi

g) 1 .Dan Diplomasına sahip olmak

h) Kursa katılacak adaylar Halk Bankası Ankara/Yenişehir Şubesi TR14 0001 2009 2120 0006 0000 88 hesabına 130,00.-TL. Yatıracaklardır.

i) Dekontta kursiyerin adı ve soyadı ile birlikte “Spor Genel Müdürlüğü hesabına KARATE kursu ücreti“ olarak yazılacaktır. Dekontun aslı kurs yöneticisine teslim edilecek olup İnternet ve ATM makbuzu kabul edilmeyecektir.

Kurs Kayıt Saati ve Yeri: Kayıtlar Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda 02 Mayıs 2017 tarihinde 08.30-10.30 saatleri arasında yapılacaktır.

Not 1:Kursa başvuran sayısı 10 kişiden az olduğu takdirde kurs İPTAL edilecektir.

Not 2:Kursa kabul edilecek aday sayısının 50 kişi ile sınırlı olması esas olup kursa yapılan başvurular ile

birlikte kurs salonunun uygunluğunun dikkate alınması suretiyle kabul edilecek aday sayısı kesinleştirilecektir.

Not 3:Kursa Karate Federasyonu Başkanlığınca ismi belirlenen ve katılma şanlarını taşıyan adaylar katılabilecektir.

Not 4:Kursla ilgili tereddüt edilen hususlar hakkında oztekin.ucok@sgm.gov.tr e-mail adresinden elektronik posta yoluyla bilgi alınabilir. Kursla ilgisi olmayan talepler değerlendirmeye alınmayacaktır. Daha önce antrenörlük yetiştirme kurslarına katılıp başarısız oldukları derslerden bütünleme sınavına girmek isteyen adayların kursun başlamasından önce bütünleme formunu eksiksiz olarak doldurarak oztekin.ucok@sgm.gov.tr e-mail adresine elektronik posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir

Teknik-Taktik (Uygulama) adresi:

Trabzon Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü

Temel Eğitimi derslerinin yapılacağı adres:

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi


Karate 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kurs programına ulaşmak için tıklayınız.