TÜRKİYE-ALMANYA GENÇLİK DEĞİŞİMİ

18.07.2014

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı faaliyetlerini sürdüren Pelitli Gençlik Merkezi, Türk-Alman Gençlik Değişimi Programı kapsamında farklı kültürlere tanıklık etmek isteyen gençleri bekliyor.

Türkiye ile Almanya arasındaki geleneksel dostluk bağlarını güçlendirmek ve karşılıklı anlayış çerçevesinde tarihi sosyal ve kültürel değerleri ön plana çıkararak, gençlerin kaynaşması sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında Pelitli Gençlik Merkezi ile Almanya’nın Saarbrücken kentindeki Awo Wakfı ile 28 Ağustos-04 Eylül 2014 tarihinde Saarbrücken’de bir değişim gerçekleştirilecektir.

İki aşamalı olacak programın ilk ayağında Türkiye'deki gençler, 28 Ağustos-04 Eylül 2014 tarihlerinde Almanya’da ağırlanacak.
Programın ikinci ayağı ise 2015 yılı içerisinde Almanya’dan gelen gençlerin Türkiye'de ağırlanmasıyla devam edecek.

Gençlik merkezinin çalışmalarının içinde aktif olarak yer alan, 18 - 27 yaş aralığındaki ekip çalışmasına yatkın ve projenin iki aşamasına da katılabilecek gençler aşağıdaki formu doldurarak başvurabilirler.
Gençlerin organizasyona katılabilmesi için İl Müdürlüğümüz sitesinde yer alan formu doldurup, 25 Temmuz 2014 saat 17:00’ a kadar trabzongmkoordinatorlugu@gmail.com adresine mail yolu ile ulaştırmaları gerekiyor.

Başvuru Formu için tıklayınız.