Sezona sahasında oynadığı maçta Manisa Büyükşehir Belediyespor beraberliği ile başlayan Yomrasporlu oyuncular, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Batman Petrolspor maçında kayıp puanları telafi etme sözü verdiler. TFF 3. Lig 1. Grup’ta zirvenin en kuvvetli adaylarından biri olarak gösterilen mor-beyazlı kulübü ziyaret eden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, futbolculara tatlı ikram edip Batman deplasmanı için 3 puan sözü aldı.

Yomraspor Kulübü Başkanı Şemsettin Özcan’ın da katıldığı ziyarette, profesyonel liglerde nüfusa göre en fazla kulüp bulunduran şehrin Trabzon olduğunun altını çizdi, “Futbol sevdalısı bu şehirde kulüplerimizin başarılarının daha da artacağına yürekten inanıyorum. Bizim de elimizden gelen desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Teknik Patron Raşit Çalık ve Yomrasporlu futbolcular da, zorlu Batman Petrolspor maçından puanlarla döneceklerini söylediler.
Ziyaret öncesinde Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile de sohbet eden İl Müdürü Öztürk, el birliği ile Yomraspor için kenetleneceklerini söyledi. Ziyarete Ortahisar İlçe Müdürü Ecvet Kurt, , Araklı Şube Müdürü Dursun Ali Ayazoğlu, Yomra İlçe Müdürü Cengiz Aydoğdu, Şube Müdürleri Taner Şentürk ve Yusuf Çebi ile Abdullah Malkoç da hazır bulundu.