Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okulsporları Futsal Yıldız Kızlar İl Birinciliği sona erdi. Çok Amaçlı Spor Salonunda oynanan turnuvada zirve, son yılların başarılı takımı Ata Ortaokulu’nun oldu. Çarşıbaşı Ortaokulu ikinci oldu. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuvaya öğrenci ve veliler de büyük ilgi gösterdi. Şampiyon Ata Ortaokulu, grup maçlarında Trabzon’u temsil edecek.

Maçlarda fair-play ruhunun ön plana çıkmasının çok sevindirici olduğunun altını çizen Okul Sporları Şube Müdür V. Yusuf Çebi, “Bu organizasyonlarla çocuklarımız hem spor yapıyor, hem yeni dostluklar kuruyor. Yarışmanın keyfini yaşayıp boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme fırsatı bulan çocuklarımızın spora katılımı her geçen gün daha çok artıyor. Hedefimiz her öğrenciyi sporla buluşturmak” diye konuştu.

Şampiyon Ata Ortaokulu’na kupasını Futsal İl Temsilcisi Kemal Civelek verirken, başarılı performans gösteren ancak ikincilikle yetinmek zorunda kalan Çarşıbaşı Ortaokulu da madalyalarını, Okul Sporları Şube Müdür V. Yusuf Çebi’den aldı. Turnuva üçüncüsü Vakfıkebir Hikmet Kaan Ortaokulu’na ödülünü ASKF Başkan Yardımcısı Fikret Sert, dördüncü Yıldızlı Toki Ortaokulu’na da eski Spor İlçe Müdürü Abdullah Malkoç verdi.