Yaklaşan Avrupa Kupası öncesi Judo Ümit Milli Takımı, Trabzon’da başladığı yeni yılın ilk kampına yoğun bir tempoda devam ediyor. Trabzon ve Ankara TOHM sporcuları ile birlikte toplam 60 sporcunun katıldığı Avrupa Kupası hazırlık kampı 4 Şubat’ta sona erecek. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne bağlı Çok Amaçlı Spor Salonunda devam eden kampta sporcular, kondisyon ve teknik olmak üzere günde 2 antrenman yapıyor.

MADALYALARA AMBARGO

Kampı ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Judo Federasyonumuzun hazırlık kampını burada yapma kararı bizi sevindirdi. Ardından 15 Şubat’ta yine milli takım kampı olacak” dedi. Şube Müdürü Yusuf Çebi ile birlikte sporculara tatlı ikram eden Müdür Öztürk, “Sporcularımızın Avrupa Kupasında ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çekeceklerine ve madalyalara ambargo koyacaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

PIRIL PIRIL SPORCULAR

Milli Takım Antrenörleri Mustafa Kalaycı, Gökcen Akgün ve Serdar Kiraz, Trabzon TOHM Antrenörü Seda Kazdal ve Ankara TOHM Koordinatörü Yasin Doğan’ın yönetiminde kampın sürdüğünü kaydeden Milli Takım Direktörü Selahattin Unay, “Çok çalışan, başarıya inanan, pırıl pırıl, birbirinden yetenekli ve ümit veren gençlerimiz var. Gururluyuz” dedi. Unay, modern tesislerde her yönüyle  güzel bir ortamda son derece verimli bir kamp geçirdiklerine de dikkat çekti.