Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okulsporları Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakaları nefes kesiyor. Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan müsabakalarda gruplarında ilk sırayı alacak olan ortaokul kız ve erkek voleybol takımları, ay sonunda yapılacak olan grup müsabakalarında Trabzon’u temsil edecek. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı turnuvada çeyrek final maçları önümüzdeki hafta yapılacak, final maçları ise 21 Martta gerçekleşecek.

Yıldız Kızlar İl Birinciliğinde çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. İbrahim Alemdağ Ortaokulu, Mevlüt Selami Yardım, Demirkapı, Yol-İş, Darıca ve Beşikdüzü Gürhan Yardım Ortaokulları kız voleybol takımları, yarı finale çıkmak için mücadele edecek. Erkeklerde ise grup maçları bu hafta sonu tamamlanacak.
İl Müdürü Birdal Öztürk, öğrencilerin spor yaparak bir yandan sınav stresinden arınırken diğer yandan da yeni arkadaşlıklar edindiği turnuvaların dostluk havasında gerçekleşmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Okul Sporları Şube Müdür V. Yusuf Çebi de, "Öğrencilerin sporla buluşması için topyekun seferberlik başlattık. Bunların sadece bu tür turnuvalarla sınırlı kalmaması ve herkesin her zaman spor yapması için modern tesisler ve uzman antrenörlerimiz her zaman hizmete hazır" dedi.