Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2017-18 Öğretim Yılı Okulsporları Gençler Tenis İl Birinciliği müsabakalarında zirvenin sahipleri belli oldu. Beşirli Tenis Kortlarında yapılan ve son derece zevkli ve çekişmeli maçların yaşandığı turnuva sonunda kızlarda Kanuni Anadolu Lisesi, erkeklerde de Özel Net Koleji birinci olarak Trabzon’u gruplarda temsil hakkı kazandı.

ZİRVENİN SAHİPLERİ

Katılımın yükszek olduğu ve heyecan dolu 60’ın üzerinde maçın oynandığı turnuva sonunda kızlarda Kanuni Anadolu Lisesi birinciliği elde ederken, Sosyal Bilimler Lisesi ikinci, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi üçüncü ve Tevfik Serdar Anadolu Lisesi de dördüncü oldu. Erkeklerde ise zirveye Özel Net Koleji çıktı. Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi ikinci olurken, Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncülüğü elde etti.

SPORLA İÇ İÇE

Dereceye girenlere kupalarını Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Ecvet Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Müdür Yardımcısı Süleyman Adıgüzel, Okul Müdürü Mustafa Balaban, öğretmen Ayfer Hatipoğlu ile hakemler Serpil Sungur ve Abdullah Cevahir verdi. Kaymakam Hatipoğlu,  “Sporla iç içe olan ve sonunda kazanan öğrencileri yürekten kutluyorum” dedi.