Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okulsporları Tenis Yıldız  grup müsabakaları başladı.

Tenis Yıldızlarda büyük çekişme

Beşirli Tenis Kompleksi’nde açılışı gerçekleştirilen ve toplam21 ilden 168 sporcunun katıldığı Okulsporları Yıldızlar Tenis grup müsabakaları açılışına Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk,  Ortahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ecvet Kurt, Spor Şube Vekili Yusuf Çebi ve çok sayıda idareci ve sporcular katıldı.

Açılışta konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Okulda başlayan spor eğitimi ülkemizin her alanına yayılmakta. Bu kapsamda okulsporları sporun gelişimine çok büyük katkı sağlamakta. Burada bulunan sporcularımızı kutlamak istiyorum. Sporu tercih ettikleri ve arkadaşlarının da spora katılmaları için elçilik ettikleri için teşekkür ediyorum.Umut ediyorum ki ileride uluslararası arenada ülkemizi temsil edecek olan sporcular sizlerin arasından çıkacaktır. Sizlere başarılar diliyorum. Buradan birinci olarak çıkacak olan takımlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.