Her ilçede, ulusal çapta en azından bir spor etkinliği yapmayı hedefleyen Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şimdi de Hayrat ilçesinde önemli bir etkinliğe hazırlanıyor. Son dönemlerde yaptığı farklı çalışmalarla dikkat çeken Trabzon Tenis Dağcılık Kayak İhtisas Kulübü nün (TEDAK) desteğiyle Büyükharman yaylasında yapılacak olan doğa yürüyüşü, Hayrat Kaymakamlığı ve Belediyesinin katkılarıyla 23 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

HEDEF 18 İLÇEDE ETKİNLİK

İlçede farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenecek olan doğa yürüyüşünün detaylarını görüşmek üzere AK Parti Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel ile Trabzon Tenis Dağcılık Kayak İhtisas Kulübü (TEDAK) Başkanı Zeynep Bayoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yılmaz ile bir araya gelen İl Müdürü Birdal Öztürk, “Hedefimiz 18 ilçemizde de spor etkinliği yapmak. Hayrat’ta yapacağımız doğa yürüyüşünü daha sonra ulusal çapta geleneksel hale getireceğiz” diye konuştu.

MAYIS’TE TEKRARI VAR

İlçe Başkanı Salih Öztel, Büyükharman Yaylasının muhteşem doğal güzellikleri ile doğa yürüyüşü için ideal bir yer olduğu ifade ederken, TEDAK Başkanı Zeynep Bayoğlu da şunları söyledi: “Aralık ayında gerçekleştireceğimiz yürüyüşe isteyen herkes katılabilecek. Ancak kış koşulları nedeniyle halktan katılım zor olabilir. Bu amaçla mayıs ayında da aynı bölgede yeniden yürüyüş yapacağız ve halka açık olacak. Yürüyüşlere ülkenin dört bir yanından katılım olacak.”