Trabzon’un Ortahisar İlçesinde eğitim veren Çamlık İşitme Engelliler Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri,  sosyal medyadan yaptıkları faaliyetleri gördükleri Gençlik Merkezine, yine sosyal medyadan çağrıda bulundu. Okul yönetiminin, “Bizim okula da gelin, çocuklarımız mutlu olur” çağrısına hemen yanıt veren Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi liderleri, işitme engelli çocuklarla keyifli saatler geçirdi.

Çamlık İşitme Engelliler Ortaokulu öğretmeni Zübeyde Demirbaş, öğrencileri ile birlikte Gençlik Merkezi lider ve gönüllü gençlerin diğer okullara yaptıkları ziyaretlerdeki eğlenceli etkinlikleri sosyal medyadan gördüklerini anlatarak, “Çocuklarımız bu fotoğrafları çok beğendiler. Kendileri de bu tür etkinlikler yapılmasını istediler. Biz de yine Gençlik Merkezinin sosyal medya hesabına, ‘bizim okula da gelin, çocuklarımız mutlu olur’ diye yazdık. Hemen yanıt verdiler, kısa bir süre sonra okula gelip çocuklarımıza keyifli saatler yaşattılar. Işıl ışıl parlayan gözlere neşe kattıkları için Gençlik Lerkezi görevlilerine çok teşekkür ederiz” dedi.

Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllüleri, "İşitmekten önce anlamak gerek" sloganı ile öğrencilerle buluştu, matrak, yüz boyama, çuval yarışı, çocuk hakları sek sek oyunu gibi etkinliklerle çocukları hem eğlendirdi, hem de bilgilendirdi.