Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve çok sayıda lisenin katıldığı Genç Kız-Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Nefes kesen mücadelelerin ardından kızlarda Of Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan takımlar Trabzon birincisi oldu.

Hayri Gür Spor Salonunda yapılan Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarına erkeklerde 41, kızlarda ise 14 lise takımı katıldı. Bir hafta süren müsabakalarda gençlerin kıyasıya rekabeti sporseverlerden tam puan aldı. Büyük çekişmelere sahne olan müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödülleri, düzenlenen bir törenle verildi.

Spor Şube Müdür V. Yusuf Çebi, “Gençlerimizin sporla iç içe olması çok önemli. Üstelik, içlerinden çok yetenekli sporcuların çıkması da bize büyük keyif veriyor” derken, Masa Tenisi İl Temsilcisi Yunus Ali Civil de, “Müsabakaların centilmence geçmesi, çocukların yardımlaşmalarını çok önemsiyoruz. Hepsini yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Okulsporları İl Temsilcisi İlkay Günaydın da, kızlarda zirveyi kapan Of Anadolu Lisesi ile erkeklerde Trabzon şampiyonu olan Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi takımlarının grup müsabakalarından başarılı sonuçlarla döneceklerine inandıklarını söyledi. İlkay Günaydın, grup müsabakalarının Aralık ayı içinde yapılacağını söyledi.

 

 

KIZLAR:

Of Anadolu Lisesi

Vakfıkebir Anadolu İ.H.L.

Beşikdüzü Farabi M.T.A.L.

Derecik Anadolu Lisesi

 

ERKEKLER

Vakfıkebir Anadolu İ.H.L.

Çaykara Anadolu Lisesi

Çaykara Ç. P. A.L.

Ortahisar Kanuni A.L.