Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezindeki (Trabzon TOHM) sporcularla biraya geldi, “Sizden dünya ve olimpiyat şampiyonlukları bekliyoruz” dedi, sporculardan söz aldı.

Trabzon’un tesisleşme yönüyle Türkiye’nin en donanımlı illerinden biri olduğunun altını çizen Genel Müdür Yardımcısı Kocakaya, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve Spor Şube Müdürü Yusuf Çebi ile birlikte ildeki tesisleri gezdi, sporcularla sohbet etti, destek hizmetleri ekipleri ile bir araya geldi, değerlendirme toplantıları yaptı. Değişik salonlarda antrenman yapan sporcularla Gençlik ve Spor Bakanlığının gönderdiği spor malzemelerini dağıtan Murat Kocakaya, antrenör ve velilerle de görüşerek sorunları dinledi.

Karate, atletizm, boks, tenis, yüzme ve curling branşlarında 52 sporcunun çalışmalarını sürdürdüğü Trabzon TOHM’u da ziyaret ederek Koordinatör Yasemin Sayın Köroğlu’ndan bilgi alan Spor Genel Müdür Yardımcısı Kocakaya, sporcularla özel toplantı yaptı. Kocakaya, “Siz yetenekleriniz ve başarılarınızla seçilen sporcularsınız. Sizden beklentimiz büyük, her konuda en iyi imkanlar sunarak destek vermeye devam edeceğiz. Başarının anahtarı inanmak ve çalışmak. Sizin de çok çalışarak büyük başarılara imza atacağınıza, dünya ve olimpiyat şampiyonlukları elde edeceğinize yürekten inanıyoruz.” diye konuştu.

Son dönemlerde Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra Avrupa ve Dünya şampiyonluklarında çok sayıda madalya kazanarak göğsümüzü kabartan Trabzon TOHM sporcuları, şampiyonluk sözü verirken, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de, “Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüzün destekleriyle her anlamda büyük gelişme sağlıyoruz. Tesisleşme ve her türlü spor malzemesi konusunda hızla yol alıyoruz. Karşılığında da gerek sporcularımızın aldığı başarılı sonuçlar ve gerekse despora katılım gibi veriler de hızla artıyor” dedi.