Trabzon’da basketboldan futbola, voleyboldan hentbola, badmintondan futsal kadar çok sayıda düzenlenen Okul Sporları İl Birinciliği müsabakalarında heyecan devam ediyor. İlkokul, ortaokul ve liselerarasında yapılan müsabakalara katılan binnlerce öğrenci hem spor yapıyor, hem zararlı alışkanlıklardan uzaklaşıyor, hem sosyalleşiyor, hem de yarışma heyecanı yaşıyor.

 

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yapılan okulsporları müsabakalarında Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliğinde şampiyon belli oldu. Final maçında İskenderpaşa Ortaokulu ile karşılaşan İbrahim Alemdağ Ortaokulu, üstün bir oyunla 3 sette sonuca gitmeyi başardı ve şampiyon oldu. İ. Alemdağ O.O., gruplarda Trabzon’u temsil edecek. 

 

Nefes kesen mücadelelere sahne olan turnuvada üçüncülüğü ise, favori takımlardan Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu aldı. Centilmenliği ile dikkat çeken Akçaabat Metinkale ise Trabzon dördüncüsü oldu. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Öğrencilerin sporla iç içe olması, sağlıklı ve güçlü bir gelecek için çok önemli. Biz de buna katkıda bulunmak üzere seferber olduk” dedi.