Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile Spor Eğitimi Dairesi Başkanı Selçuk Çebi, Trabzon’da tesisleri gezdi, yeni yatırımları inceledi, antrenör ve sporcularla bir araya geldi. İl Müdürü Birdal Öztürk ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzunu gezen Altunsoy ve Çebi, Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında havuzlara taşınan çocuklarla sohbet etti, bu projeye katıldıkları için çocukları kutladı.

ANTRENÖRLERLE TOPLANTI

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezini (TOHM) gezen, geleceğin şampiyon adaylarından isteklerini dinleyen heyet, Çok Amaçlı Salondaki Kick Boks İl Birinciliği maçlarını izledi, salon içerisinde ve Kamp Eğitim Merkezinde yapılacak düzenlemelerle ilgili mühendislerden bilgi aldı. Burada antrenörlerle bir araya gelen Altunsoy, Çebi ve Öztürk, yenilenen antrenör yönetmeliği ile bilgiler aktardı, onlardan gelen talepleri dinledi, sohbet etti.

MALZEME YARDIMI

Atletizm, boks, judo ve güreş branşlarında geleceğin yıldız adaylarının yer aldığı Sporcu Eğitim Merkezideki çalışmaları izleyen heyet, buradaki 53 sporcuya malzeme yardımı yaptı. Altunsoy, “Türk sporuna gelecekte siz yön vereceksiniz. Size güveniyoruz” diye konuştu. Daha sonra Beşirli Spor Kompleksine giden Altunsoy, Çebi ve Öztürk ve kortlar, fitness salonunu gezdi, ardından çok amaçlı salonda ki antrenman salonları inceledi.

CİMNASTİKTE GÖSTERİ

Türkiye’nin en büyük salonlarından olan Yomra Cimnastik Kompleksini gezen, buradaki trambolin yapan çocukların müthiş gösterisini izleyen heyet, cimnastikçi çocuklar ve tırmanma duvarındaki kursta yer alan sporcularla da sohbet etti. Görme Engelliler Futbol Ligi müsabakalarını da izledikten sonra Söğütlü Atletizm Stadında giden spor heyeti, buradaki boks ve halter salonlarında çalışan sporcularla sohbet etti.

ÇEBİ’DEN YATIRIM SÖZÜ

Bir gün daha Trabzon’da kalarak ziyaretlerini sürdüren Spor Eğitimi Dairesi Başkanı Selçuk Çebi, Araklı ve Sürmene’de incelemelerde bulundu. İl Müdürü Öztürk’ün yanı sıra Spor Şube Müdürü Yusuf Çebi’nin de katıldığı ziyaretlerde Çebi, her iki ilçede onarımı devam eden Gençlik Merkezlerindeki son durumlar hakkında bilgi aldı. Selçuk Çebi, “Trabzon bir spor kentidir, o nedenle burayı çok önemsiyoruz. Buraya yatırımlar sürecek” dedi.