Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu yayımladığı mesajda; “Rabbimizden ülkemizde yaşanan en büyük afetlerden biri olan deprem faciasında hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar ihsan etmesini niyaz ediyorum ve tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyor, bin aydan daha hayırlı olan bu kadri yüce ayın tüm insanlığın kardeşlik ve barışına, esenlik ve hidayetine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

  Daha acımız çok tazeyken yüreklerimiz bir yandan deprem faciasının acısıyla yanarken, öte yandan Şanlıurfa’daki sel felaketi ile bir kez daha sarsıldık. Şanlıurfa’da yaşanan selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet yakınlarına da baş sağlığı diliyorum.

  Bu yıl GSB Yurtlarımız, depremden etkilenen vatandaşlarımıza yeniden sıcak bir yuva olacak. İftar sofralarımız Kahramanmaraş’a, Gaziantep’e, Hatay’a, Diyarbakır’a, Malatya’ya, Adıyaman’a, Adana’ya, Osmaniye’ye, Şanlıurfa’ya, Kilis’e ve Suriye’ye kadar uzanan kardeşlik sofraları olacaktır. Beraber sevinecek, birlikte bayram edeceğiz. Bu vesileyle Rabbimizden ülkemizde yaşanan elim deprem faciasında hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar ihsan etmesini niyaz ediyorum ve tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyor, bin aydan daha hayırlı olan bu kadri yüce ayın tüm insanlığın kardeşlik ve barışına, esenlik ve hidayetine vesile olmasını temenni ediyorum.

 

 Lokman ARICIOĞLU

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü