Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde sözleşmeli personel olarak görev yapan 134 personel Türk Bayrağı üzerine yemin ederek kadroya geçti.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yemin merasimi heyecanı yaşandı. İl Müdürlüğü binasında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, idari birim yöneticileri ve kadroya geçen sözleşmeli personel katıldı. Personel, 657 Sayılı Devlet Memurları kanununun ilgili maddesine göre yemin ederek kadrolu memur oldu.

 

ARICIOĞLU TEBRİK ETTİ

Kadro alarak göreve başlayan personeli tebrik eden Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, ''Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde sözleşmeli olarak görev yapmakta iken kadroya geçen 134 personelimizin yemin törenine katılarak heyecanlarına ortak olduk. Gençlik ve Spor ailemiz büyümeye ve kurumsal kimliğini güçlendirmeye devam ediyor. Bu arkadaşlarımızın bilgi ve birikimlerinden, enerjilerinden daha çok istifade edeceğiz. Kadroya geçen arkadaşlarımıza bundan sonra yapacakları çalışmalarda başarılar diliyor, iyi bir kariyer hayatı temenni ediyorum'' dedi.