20-22 Ocak 2015 tarihlerinde Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında yer alan Okullararası Futbol Gençler Kız ve erkekler Grup Birinciliği müsabakaları bugün start aldı.

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 19 takımın katıldığı Turnuva’nın açılış seremonisi Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda yapıldı.

Açılışsa Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Trabzon il Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cahit Erdem, Trabzon Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt ve idarecilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış seremonisinde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Öncelikle çeşitli illerden şehrimize gelen sporculara hoşgeldiniz diyorum. Trabzon’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile çok güzel bir iş birliği içerisinde organizasyonlar yapmaktayız. Bu organizasyonların amacına ulaşabilmesi için katılımın en üst düzeyde olması gerekiyor.Sizleri buraya gönderen okul idarecileri ben teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan günün açılış karşılaşmasında Giresun bayan futbol takımı Erzincan bayan futbol takımını 2-1 yendi.