14-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Okul sporları tenis yıldızlar kız, erkek grup müsabakaları bugün start aldı.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yıldızlar tenis turnuvası Beşirli Tenis Kompleksi’nde gerçekleşen açılış seremonisi ile başladı. Seremoniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mehmet Yerekapan, çeşitli illerden gelen sporcu ve antrenörler katıldı.
 
60 Sporcu Katıldı
Okul sporları grup müsabakalarına Ağrı, Amasya, Artvin, Elazığ, İstanbul, Ordu, Sinop, Sivas, Trabzon, Tunceli ve Van illerinden gelen toplamda 60 sporcu, idareci ve antrenör katıldı. Açılış seremonisinde konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Yerekapan , “Kültür ve Spor şehri olan ilimize hoş geldiniz. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Umarım dostluğun öne çıktığı güzel karşılaşmalar olur. Tüm illere başarılar diliyorum.” dedi.
 
Hedefinizi En Üst Olarak Belirleyin
İllerden şehrimize müsabakalar için gelen spor grupları öğretmen arkadaşlar ve antrenörler hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk,  “Öncelikle çeşitli illerden şehrimize gelen sporculara, öğretmen arkadaşlara ve antrenörlere hoşgeldiniz diyorum. Sporcu arkadaşlar unutmamalıdır ki daha yolun başındasınız. Spor her dönemde olması gereken ve vazgeçilmemesi gereken bir aktivitedir. Bunun bilincinde olarak dostluk ve kardeşlik çerçevesinde müsabakalar oynanmalı. Bütün illere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.