Trabzonspor ve milli takım eski futbolcusu Fatih Tekke destek amaçlı çift kale maçında forma giydi.

 

Ampute Milli Futbol Takımı, 11-14 Eylül tarihleri arasında Polonya’da gerçekleşecek olan şampiyona öncesinde Trabzon’daki kampını tamamladı. Kampın son çift kale maçında Trabzonspor ve milli takım futbolcusu Fatih Tekke ve Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı milli takıma destek amaçlı son çift kale maçında forma giydi.

Ampute Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası öncesinde Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Sporcu Eğitim Merkezi’nde 11-14 Eylül'de Polonya'nın Varşova kentinde gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası'na hazırlanmak Trabzon’da 11 gün kamp yaparak hazırlandı.

Kamp hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren Ampute Milli Futbol Takım Teknik Direktörü İsmail Temiz, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerin belirterek “Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası için Trabzon’da hazırlandık. Burada üçüncü ayak kampımızı yaptık. 10 Eylül’de Varşova’ya Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası için gideceğiz. İddialıyız, 4 defa dünya üçüncülüğü olan takımımız var. Yine Avrupa Şampiyonası'nda bir kez şampiyon olduk. Şampiyon apoleti ile gidip şampiyon olarak dönmeyi hedefliyoruz. Önümüzde 2016 Dünya Şampiyonası var ona da takımımızın en son durumunu görmek amacıyla yeni yetişen gençleri alarak değerlendireceğiz. Avrupa Şampiyonası'nda gençlerimizin durumunu da görüp 2016 Dünya Şampiyonası'nda daha iddialı olarak girip şampiyon olarak dönmek istiyoruz” dedi.

Öte yandan Yavuz Selim Sahası'nda oynanan çift kale maçında Trabzonspor ve milli takım eski futbolcularından Fatih Tekke ve Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı rakip takımda forma giyerek çift kale maçında yer aldı.