Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, KTÜ ve Trabzon Valiliği tarafından yürütülmekte olan “Geleceğin Yıldızları” projesi kapsamında spor eğitimi alan öğrencileri M.Akif Ersoy Kapalı Yüzme havuzunda ziyaret etti.

Ziyarete Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı hazır bulundu.

Spor kenti Trabzon’a eğitimde de önemli mesafelere almaya çalıştıklarını ifade eden Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Hem eğitim hem de spor olarak güzel projelerimizden birisi Geleceğin Yıldızları projesi. Bu proje 4 okuldan 14 farklı branşta bin 500 2.sınıf öğrencimiz faydalanıyor.

Projede iki amacımız var, birincisi Trabzon’daki spor tesislerine dönüşümlü olarak kullanarak, gençlerimizi spor yapması konusunda alışkanlık getirebilmek, ikincisi spor tesislerimizden geleceğin sporcularını buradan yetiştirmektir.

Geleceğin Yıldızları projesinde öğrenciler, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm spor camisi çok memnun.  Proje kapsamında antrenör arkadaşlar, sınıf öğretmenleri ve velilerimizin büyük gayreti ve isteği var. Bu proje çok önemli ve örnek bir proje, bunu yaygınlaştırmak devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Proje kapsamında çocuklar ile konuşan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, devam eden okulspoları yüzme müsabakalarını bir süre izledikten sonra dereceye giren başarılı sporculara ödüllerini verdi.