Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il spor merkezi ve engelliler il spor merkezleri kapsamında devam eden yaz spor okulları yoğun ilgi görüyor.

Okulların yaz döneminde tatile girmesiyle birlikte Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçen yaz spor okulları öğrencilerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Toplam 21 branşta öğrencilere hizmet veren yaz spor okullarında sayı 16bin500’e yaklaşırken, bu yıl ikinci kez gerçekleşecek olan Engelliler İl Spor Merkezleri’nde de engelli öğrenciler seçecekleri branşlarda eğitim görme imkanı buluyor.

Yaz spor okullarının il ve ilçelerde büyük ilgi gördüğünü belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk,” Yaz tatili boyunca çocuklarımızın kaliteli vakit geçirmesi, kötü alışkanlıklardan korunması, eğlenirken öğrenmesi için il müdürlüğü olarak çocuklarımıza her türlü imkânı sunuyoruz. Ayrıca engelli gençlerimizin sosyalleşmelerini sağlamak için voleybol, judo ve atletizm gibi farklı branşlarda çocuklarımıza kendilerini geliştirme spor yapma imkanı sunuyoruz. Yaz spor okullarımızda eğitim gören öğrencilerimizden hem sağlıklı nesiller hem de geleceğin milli sporcularının yetişmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”