Trabzon Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Okulsporları müsabakaları Tenis ve Kick Boks müsabakaları ile başladı.

Trabzon’da Okul Sporları heyecanı başladı

2016 - 2017 eğitim öğretim yılı boyunca sürecek okul sporları müsabakaları Beşirli Tenis Kompleksi ve 19 Mayıs Spor Salonu’nda başladı.,

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk okul sporları ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Okul sporları dediğimiz zaman hem eğitim hem de spor iki güzel etkinliğin bir arada olduğunu yapılma fırsatı elde ediliyor. Spor kenti Trabzon spor altyapısı açısından Türkiye’nin en donanımlı şehirlerinden birisidir. Bu tesislerimiz spor yapacak olan gençlerimiz ile güzel. Bize düşen bu tesisleri en etkin bir şekilde kullanmasını sağlamak.  Öğretncilerimizi, akademik başarıların yanı sıra sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere katılımın da öğrencilere kendilerini geliştirme fırsatı tanıyorlar. Geçtiğimiz öğretim yılında toplam 33 branşta 9 bin altıyüz sporcu ve 256 okul turnuvalardaki müsabakalarda yarıştılar. Bu yıl hedefimiz 15bin sporcu  olarak hedefledik” şeklindne konuştu.  Ayrıca 2016-2017 Öğretim Yılı içerisinde tüm okullara yarışmalarda başarılar diledi.

Öztürk tüm okullara yarışmalarda başarılar diledi.