NEFES KESTİ

Trabzon'da liseler arasında düzenlenen Genç Kızlar - Erkekler Voleybol İl Birinciliğinde şampiyonlar belli oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Hasan Polat Spor Salonunda düzenlenen turnuva adeta nefes kesti. Turnuvada Kızlarda şampiyonluğa Tevfik Serdar Anadolu Lisesi Takımı ulaşırken, erkeklerin birincisi, Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi oldu ve Trabzon'u gruplarda temsil etme hakkı kazandı.

 KIZLARDA T. SERDAR

Kızlar İl Birinciliği finali ise uzun süre unutulmayacak bir maça sahne oldu. Tev fik Serdar Anadolu Lisesi ile Beşikdüzü Anadolu Lisesini karşı karşıya getiren maçın ilk iki setini Tevfik Serdar AL Takımı aldı. Üçüncü sette Beşikdüzü fırtınası esti ve skor'u 2-1 'e taşıdı. Dördüncü sette bir ara 6 sayı öne geçen Beşikdüzü AL bu fırsatı değerlendiremedi ve maçı 3-1 kaybetti, Tevfik Serdar Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

ERKEKLERDE SÜRMENE

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğünün de desteğiyle düzenlenen turnuvada erkeklerde Sinmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Sürmene temsilcisi, grup mücadelelerinin ardından Türkiye şampiyonasında da derece yapacak iddialı bir takım olduğunu gösterdi. Akçaabat Fen Lisesi ikincilikle yetindi. Kanuni Anadolu Lisesi üçüncü olurken, Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

SPOR VE DOSTLUK

 Şube Müdür V. Yusuf Çebi, son derece heyecanlı maçlara tanıklık ettiklerini söyledi, "Öğrencilerimizin sporla bu denli iç içe olmaları ve içlerinde birbirinden yetenekli sporcuların bulunması bizi sevindirdi" dedi. İl Müdürü Birdal Öztürk de, "Bizim için önemli olan sonuç değil, öğrencilerin spora vakit ayırmaları, güzel dostluklar kurmaları. Son derece centilmence geçen maçları izlemekten mutluluk duyduk. Hepsini kutluyorum" dedi.