Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Trabzonspor-Adana Demirspor maçına davet edilen yaklaşık 250 depremzede karşılaşmayı tribünden takip etti.

  Akyazı Stadyumu’nda oynanan Trabzonspor-Adana Demirspor maçının çok özel misafirleri vardı. GSB Yurtlarında konaklayan depremden etkilenen vatandaşlar, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün daveti üzerine maça gelen, aralarında çocukların da olduğu yaklaşık 250 depremzede, ellerinde Türk bayrakları ve üzerlerinde Trabzonspor formasıyla renkli görüntüler oluşturdu.

  BAKAN KASAPOĞLU’NUN SELAMINI İLETTİ

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak depremin yaralarını sarmak için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirten İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Kasapoğlu; Kahramanmaraş, Elbistan, Gaziantep, Hatay arasında adeta mekik dokuyarak depremzedelerin sıkıntılarıyla ilgileniyor. Biz de depremin ardından Trabzon’a yerleşen kardeşlerimizi bir an olsun yalnız bırakmıyoruz. Talepleriyle, sıkıntılarıyla yakından ilgileniyoruz. Tribünde yerini alan 250 vatandaşımız, Trabzon’da olmaktan çok mutlu olduklarını dile getirdi. Bende kendilerine Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun selamlarını ilettim” ifadelerini kullandı. Ayrıca Trabzonspor-Adana Demirspor mücadelesine ulaşım noktasında destek sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.