Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol’da Trabzon kız takımı Çeyrek Final müsabakalarında ikinci olarak yarı final vizesi almayı hak kazandı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından  organize edilen  Sporun yaygınlaştırılması ve alt yapı sağlanması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda ANALİG, 2016-2017 sezonu Voleybol çeyrek final müsabakaları 17 ilden 24 takım 360 sporcu ve 40 idareci, antrenör olmak üzere toplamda 400 kişinin katılımlarıyla  Tokat’ın ev sahipliğinde Hüseyin Akbaş Spor Salonu  ile Ali Yücel Spor Salonu’nda üç gün boyunca gerçekleştirilen çekişmeli ve heyecan dolu maçlar ile tamamlandı.

 

10-12 Şubat 2017 tarihlerinde Tokat ilinde yapılan çeyrek final müsabakalarında Trabzon bayan voleybol takımı ikinci olma başarısını gösterdi.  Kız Voleybol takımı 24-26 Mart 2017 tarihlerinde Erzincan ilinde yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Birdal Öztürk, Anadolu Yıldızlar Liginde yarı finale kalan kız karmamızı ve antrenörleri Musa Gündoğan, Fatma Nazlı Samat’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.