Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Pelitli Gençlik Merkezi önderliğinde tüm Trabzon'daki liderlerinin katılımıyla Pelitli Gençlik Merkezinde kahvaltı programı gerçekleştirildi.

Gençlere daha faydalı olabilmenin öncelikli basamağı liderler arası iletişimi kuvvetlendirmek olduğu fikriyle buluşan liderler imece usulü ile kahvaltı programını gerçekleştirdiler.Sorumluluklar paylaşıldı , hazırlıklar beraber yapıldı. Hazırlıklar sırasında bu dönem gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin ve projelerin kulisi yapıldı. Hiçbir zaman gençlere desteğini esirgemeyen  Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve Tokat Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Tarun kahvaltıya katıldı.

Kahvaltının misafiri olan Tokat Gençlik Merkezi  Müdürü İbrahim Tarun Trabzon’da gençlerin bu birlik beraberliğinden çok etkilendiğini ve misafirperverlikten çok memnun kaldığını ifade etti.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı “Sporun bel kemiği antrenörler ,gençliğin bel kemiği de liderlerdir. Son derece donanımlı lider kadromuz var kendilerini  zamanla daha da geliştirip gençlere daha faydalı olacaklarına inancım sonsuz”dedi.