Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor  Medical Park'ın başantrenörü Nenad Markovic, takımdaki oyuncuların aklında hafta  sonu sahalarında karşılaşacakları Galatasaray Liv Hospital maçının olduğunu  belirtti.
 
FIBA EuroChallenge Kupası F Grubu 5. haftasında Cluj-Napoca takımını  91-72 yenerek liderliğini sürdüren Trabzonspor Medical Park'ta başantrenör  Markovic, yaptığı yazılı açıklamada, rakiplerinden çok daha üstün bir oyun  sergilediklerini ifade etti.
 
Maçı 19 sayı farkla kazanmalarına rağmen 24 top kayıplarının olduğunu  vurgulayan Markovic, "Bütün oyuncularımızın aklında Galatasaray Liv Hospital maçı  var. Cluj-Napoca karşısında tüm oyuncularımıza şans vermeye çalıştık. Bu maçı  kazandık ve artık Galatasaray Liv Hospital maçını düşünüyoruz" değerlendirmesini  yaptı.
 
Karşılaşmada 17 sayı atan Nusret Yıldırım ise maçı kazanmalarına  rağmen çok sayıda da hatalarının olduğunu savundu.
 
Bu hatalarını gidermek adına daha çok çalışacaklarına işaret eden  başarılı oyuncu, "Önümüzde çok zorlu bir Galatasaray Liv Hospital maçı var. Çok  iyi çalışıp hatalarımızı en aza indirerek Euro Lig takımı olan Galatasaray Liv  Hospital'a karşı hazır hale geleceğiz" ifadelerini kullandı. 


SALON: Hayri Gür Spor Salonu

HAKEMLER: Ademir Zurapovic (BIH), Nebojsa Kovacevic (GER), Lorenzo Baldini (ITA)

TRABZONSPOR MEDICAL PARK: Bost (3), Hardy (13), Can (3), Hasan, Yunus (4), Stipanovic (14), Alper (11), Can Altıntığ (11), Nusret (17), Marshall (9), Lawal (6)

CLUJ NAPOCA: Barnette (18), Kuti, Baciu (4), Gheorghe, Jucan (4), Silvasan (4), Lalovic (16), Mandache (3), Hargrove (22), Cuic (1)

1. PERİYOT: 28-12 (TRABZONSPOR MEDICAL PARK)
2. PERİYOT: 47-37 (TRABZONSPOR MEDICAL PARK)
3. PERİYOT: 64-52 (TRABZONSPOR MEDICAL PARK)
MAÇ SONUCU: 91-72 (TRABZONSPOR MEDICAL PARK)