Trabzon Gençlik Merkezi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ilkokullar ve ortaokullar arası " Doğalı sev, Doğayı koru" temalı resim yarışmasının ödül töreni 23 Nisan'da gerçekleştirildi.

Resim yarışması sonuçlandı

8 Şubat - 8 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılan yarışmaya Trabzon ili ve ilçelerinden ikibin 500 öğrenci katıldı.

Trabzon Fen Lisesi konferans salonunda yapılan ödül töreninde dereceye giren öğrenciler ve öğretmenleri ödüllendirildi.

 Ödül töreninde konuşma yapan Trabzon Gençlik Merkezi üyesi Sena Aydın, “ Çocukların sadece ders ile değerlendirilmemeleri gerektiğini ailelerin çocuklarına sosyal faaliyette yaptırmaları gerektiğini” söyledi.

İlkokul kategorisinde Yavuz Selim İlkokulundan Asel Koz üçüncülük ile fotoğraf makinesine Dumlupınar İlkokulundan Elif Yazıcı ikincilik ile tablete, Prof. İhsan Koz İlkokulundan Hilal Gülgör birincilik ile bisiklete; Ortaokul kategorisinde Kavaklı Ortaokulundan Yaren Yıldız üçüncülük ile fotoğraf makinesine , Tonya Feride Ahmet Şener Ortaokulundan Veysel Kurt ikincilik ile cep telefonuna, Yol-İş Sendikası Ortaokulundan Sena Aydın birincilik ile tablet ödüllerine hak kazandılar. Yol-İş Sendikası Ortaokulu da en çok resim gönderen okul kategorisinde birinci olarak 500 TL’lik kırtasiye çekine sahip oldular.