Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı gençlik liderleri, 2 yaşlıyı sevindirdi. Belirli pireyotlar halinde sevgi evlerinden huzurevlerine, yaşlı ve fakir evlerindenokullara kadar her yeni ziyaret eden gençlik liderleri, Köşk Huzurevini ziyaretinde Mehmet ve Rıdvan dede ile uzun süre sohbet etti.  Huzurevi sakini ikilinin,“Bizi yaylaya götürün, çok özledik” sözleri üzerine plan yapan gençlik liderleri, birkaç gün sonra bu isteği yerine getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin dünyayı daha iyi ve sevgi dolu bir yer yapma çabalarına heyecanla yaklaştıklarını belirterek, 2019 yılını Gönüllülük Yılı kabul ettiklerini açıklamasının ardından birçok yerden insanı duygulandıran ve umutlandıran etkinlikler ard arda geliyor. Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi de, huzurevi sakinlerinin isteklerini yerine getirerek alkış aldı. İl Müdürü Birdal Öztürk, “Gençlik liderlerimizin Köşk Huzurevini ziyareti sırasında Rıdvan ve Mehmet adlı iki büyüğümüz, ziyaretin sonunda ‘bir isteğiniz var mı?’ diye soran gençlere, ‘bizi yallalara getirin, çok özledik’ demişler. Arkadaşlarımız hemen organize oldular, bu iki değerli insanı alıp yaylaya getirdiler, gezdiler, eğlendiler. Bu tür çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuştu.

Trabzon Gençlik Merkezleri Koordinatörü Adnan Köseoğlu, “Büyüklerimiz Haçkalıbebe yaylasında saatlerce gezdi, türbeye, camiye gittiler. Ardından Düzköy’deki Doğu Karadeniz Gençlik Kampına gittiler, burada gençlerle sohbet ettiler. Rıdvan dede kemençe çalarak hünerini gösterdi, keyifli anlar yaşandı.” dedi.