Köprübaşı Kaymakamlığı tarafından ilçede organize edilen ve Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteklediği kurumlar ve mahalleler arası voleybol turnuvası başladı.

Köprübaşı Spor Salonu’nda düzenlenen programa; Kaymakam Öznur Güler, Belediye Başkanı Ali Aydın, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İlçe Müdürü Cengiz Aydoğdu, daire amirleri ve kurum müdürlerinin yanı sıra sporcular katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Köprübaşı Kaymakamı Öznur Güler; “Kamu kurum-kuruluşları ve mahalleler arası turnuva ile iletişimin güçlendirilmesi, birlik ve beraberlikle sevgi bağlarını arttırmayı amaçlıyoruz.       Sporu her insan yaşam tarzına adapte etmeli. İlçemizde tüm kesimlerin sporla iç içe olmasını sağlamak, özellikle gençlerimizi spor branşlarıyla tanıştırmak ve sporu sevdirmek için voleybol turnuvası başlangıç çizgimiz olacak. Turnuvaya desteklerinden dolayı Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, İlçe Müdürlüğümüze ve Belediye Başkanlığı’na teşekkür ederim.” dedi.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu turnuva açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Bu faaliyetler hem mahalleleri hem de kurumlarımızın ilişkilerini birbirine bağlıyor. Gençlerimizi bu faaliyetlerin içine kattığımızda daha da güçlü ve spor kültürüyle gelişen, büyüyen ve kopmayan bir bağ oluşturmuş oluyoruz. Köprübaşı’nda tüm imkânlar ve fiziki şartlar en iyi şekilde kullanılarak spor tesislerimizi geliştirmek için çalışmalarımız sürüyor. Yüzme Bilmeyen Kalmasın projemiz ile en uzaktaki o bir gence ulaşmanın gayretiyle İlçe Müdürlüğümüz çalışmalarını yürütüyor. Voleybol turnuvasından sonra Köprübaşı Kaymakamlığı öncülüğünde ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz nezdinde farklı spor branşlarında turnuvalar düzenlenmeyi planlıyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlara, sporculara başarılar diliyorum.” dedi.

Turnuva Köprübaşı Kaymakamı Öznur Güler’in başlama vuruşunu yapmasıyla başladı.

KATILIM SAĞLAYAN TAKIMLAR

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

İlçe Müftülüğü

Kaymakamlık

Jandarma-Emniyet

Belediye

Yağmurlu Mahallesi

Güneşli Mahallesi

Büyük Doğanlı Mahallesi