Yönetim

 

 

AZİZ YILDIRIM
TRABZON VALİSİ

Aslen Trabzon ili Şalpazarı ilçesinden olan Vali  Aziz Yıldırım, Düzce nüfusuna kayıtlı olmakla birlikte, Eskişehir-Sivrihisar'da dünyaya gelmiştir.1985 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olduktan sonra, 1986 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Master Programına katılmış ve 1988 yılında Kamu Yönetimi Uzmanı olarak mezun olmuştur. İngilizce bilen Vali Yıldırım evli ve iki çocuk babasıdır. 

        Göreve Başlama Tarihi: 18 Ağustos 2023 

        Mesleki Kariyeri:

        Kaymakamlık mesleğine Afyon Kaymakam Adayı olarak başlayan Vali Aziz Yıldırım, daha sonra sırasıyla;

        • Adana-Saimbeyli Kaymakamlığı, 

        • Yozgat-Saraykent Kaymakamlığı, 

        • Elazığ- Kovancılar Kaymakamlığı, 

        • Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü, 

        • Aksaray Vali Yardımcılığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, 

        • İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı,

        • Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü, 

        • Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü,

        • İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı,

        • Afyonkarahisar Valiliği,

        • Muş Valiliği,

        • Tekirdağ Valiliği.

        10 Ağustos 2023 Tarihli 2023/32275 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile de Trabzon Valiliği görevine atandı.

 

 

 

LOKMAN ARICIOĞLU
İL MÜDÜRÜ

1974 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamlayan Arıcıoğlu, Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan 1999 yılında mezun oldu. 2014 yılında Yüksek Lisansını İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde tamamladı.

       1999 senesinde İstanbul Zeytinburnu'nda beden eğitimi öğretmeni olarak atanmasıyla başlayan meslek hayatına, 2010-2014 yılları arasında Beylikdüzü İlçesinde devam etti. Görev süresince, özellikle ilgilendiği Atletizm branşında çalıştırdığı okul takımı sporcuları, kros ve puanlı atletizmde Türkiye Şampiyonu oldu. Başarılı sporcularından Tuğba GÜVENÇ; 3000 m. Engellide Avrupa Şampiyonluğunu kazandı ve Rio Olimpiyatlarında 2016 yılında ülkemizi başarıyla temsil etti. Ayrıca bu süre zarfında; Federasyonlarda ve Sivil Toplum Kuruluşlarında gönüllü olarak aktif görev alan Lokman Arıcıoğlu, bunun yanında Antrenörlük, Spor Okulları Koordinatörlüğü İl-İlçe Tertip Komitelerinde, spor kulüplerinde yöneticilik görevlerini yürütmüş ve değişik projelerde çalışmalar yapmıştır.

       2014 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığına Beşiktaş-Beyoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak çalışmaya başlayan Arıcıoğlu, daha sonra İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Okul Sporları, Spor Faaliyetleri ve Özel Spor Tesislerinde Şube Müdürü olarak çalıştı. 2018-2022 yılları arasında Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapmıştır. Makamın takdirleriyle 2022 yılı Aralık ayından itibaren atandığı Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine halen devam etmektedir.