Türkiye Tenis Federasyonu ile ortaklaşa, 13-19 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlediğimiz Türkiye Büyükler Bahar Kupası Kategori 1 müsabakaları sona erdi.

Beşirli Spor Kompleksi tenis kortlarındaki müsabakalarda, Tek Kadınlarda Duru Aslan birinci, Buse Gündüz ise ikinci oldu.

Çift Kadınlarda Buse Gündüz-Çağla Teoman ikilisi birinciliği, Duru Aslan-Defne Akçay çifti de ikinciliği elde etti.

Tek Erkeklerde Sarp Çelik birinci, Kutsal Korkmaz ikinciliği elde ederken, Çift Erkeklerde Yağız Yılız- Mert Efe Zaim birinci, Yusuf Melih Keskin-Sarp Çelik çifti ikinci oldular.

İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon'da birçok farklı spor etkinliğine ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi.

Arıcıoğlu, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Bayram sonrası olmasına rağmen bu müsabakaya toplam 9 ilden, yoğun bir katılım sağlamıştır." dedi.

Düzenlenen turnuvaların sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Arıcıoğlu, "Beşirli Spor Kompleksimizde bulunan üçü kapalı olmak üzere birçok kortumuz mevcut. Bu kortlarımızda ulusal ve uluslararası turnuvalar düzenlemek istiyoruz. Spor şehri olan Trabzon’umuzda her yaş grubuna spor kültürünün yerleşmesini arzu ediyoruz” dedi.