İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı;

  Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz. 23 Nisan 1920 ruhu, bağımsızlık azmimiz ve kararlılığımız, birlik ve beraberliğimize olan inancımız gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir. Bu tarih, Aziz milletimizin kurtuluşunu, bağımsızlığını, özgürlüğümü ve egemenliğini sembolleştiren bir tarihtir. Bu tarihle birlikte işgal edilen vatanımızda özgürlük meşalesi yeniden tutuşturulmuştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara  armağan ettiği bu özel günü sadece bir bayram olarak değil, aynı zamanda çocuklarımızın özgürlük ve egemenlik duygularını anlamaları için bir fırsat olarak görüyoruz. Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir bilinciyle, çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak görevimizdir. Hedefimiz Akademik eğitim  yanında; Sporda, sanatta ve her alanda kendini geliştirmiş, özgürce düşünen, insiyatif alabilen, sorgulayan, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek özgüveni yüksek yetenekli bireyler olarak yetiştirebilmektir. Bunun için elimizden geleni yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle; 
Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Bayramın dünyanın tüm çocuklarına sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi temennisiyle, tüm çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını” kutluyorum.