Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler büyük ilgi gördü. Kız çocuklarının sporla buluşmasını sağlamak, özgüvenlerini artırmak ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

 

Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, “Dünya Kız Çocukları Günü, geleceğimizin teminatı olan kız çocuklarımız için çok özel bir gün. Spor yapan yetenekli kızlarımızın sayıları ve başarıları her geçen gün artarak devam ediyor. Bu nedenle, kız çocuklarımızın sporla buluşmasına katkı sağlamak adına bu organizasyonu gerçekleştirdik. Katılan tüm kız çocuklarına başarılar diliyorum” dedi.

 

Etkinlik, kız çocuklarının yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu bir platform sundu. Tüm katılımcılar, bu anlamlı günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Organizasyon, kız çocuklarının sporla buluşmasını teşvik ederek, onların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağladı.