Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından mini mini hentbol turnuvası düzenlendi. Meydan parkta kurulan mini hentbol sahasında gerçekleşen turnuvaya ilgi yoğundu.

Spor branşlarının ve yaz spor okullarının tanıtımının amaçlandığı projeye özellikle veliler ve turistler yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce çocuk ve gencin ter döktüğü müsabakalar, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. 10 dakikalık tek devre usulüyle oynanan müsabakalara, Trabzon’dan katılım sağlayan okulların yanı sıra Kocaeli’den Trabzon’a gelen Trabzon Gölcük Spor Takımı da turnuvaya renk kattı.

’’Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak amacımız, yeteneği hangi ölçüde olursa olsun her gencimize ulaşmak. Bunun için bakanlık olarak hiçbir ücret talep etmeden yaz ve kış spor okulları açıyoruz. Bütün tesislerimiz, çocuk ve gençlerimizle dolup taşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim amacımız sporla tanışmayan çocuk ve gencimiz kalmayana kadar yola devam etmek. Bugün meydan parkta mini mini hentbol turnuvası düzenledik. Önümüzdeki haftalarda diğer branşlarda turnuvalar düzenleyeceğiz. Hedefimiz branşların tanıtımını yapıp, ülkenin geleceği olan gençlerimizin spora olan ilgilerini arttırmak.’’ diyen Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, ’’Turnuvanın gerçekleşmesinde katkı sağlayan personelimi, katılım sağlayan çocuk, genç ve tüm velileri tebrik ediyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı.