30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Tenis Federasyonu’nun birlikte düzenlediği Zafer Kupası Tenis turnuvası Beşirli Spor Kompleksinde gerçekleşti.
Yüzlerce sporcunun katıldığı Zafer Kupası Tenis turnuvası birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. 12-16 yaş arası çok yetenekli tenis sporcularının katıldığı turnuvaya hafta boyunca tenisseverler yoğun ilgisi gösterdi.
Beşirli Spor Kompleksi tenis kortlarındaki müsabakalarda, 12 yaş kızlarda Sevdenaz ŞİSMAN, 12 yaş erkeklerde Muhammet Yusuf BAŞ, 14 yaş kızlarda Elif Su ALPAY, 14 yaş erkeklerde Yağız YAĞCI, 16 yaş kızlarda Buse GÜNDÜZ, 16 yaş erkeklerde Halim Mete ODABAŞ birinci olarak müsabakayı tamamladılar.
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu; “Valiliğimizin himayelerinde Türkiye Tenis Federasyonu ile işbirliği içinde düzenlediğimiz Zafer Kupası Tenis Turnuvasına katılımın yoğun olması bizleri çok mutlu etti. Yüzlerce sporcunun yeteneklerini sergileme ve deneyim kazanma fırsatı bulduğu önemli bir etkinlik oldu. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Türkiye Tenis Federasyonu'na ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sporun ve fair-play'in ön planda tutulduğu bu organizasyonun, genç sporcularımız için ilham kaynağı olmasını diliyorum. Sporun birleştirici gücünü ve rekabetin dostlukla bir araya geldiği bu güzel haftayı kutlarken hepinize sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum.” dedi.

 
Müsabaka Sonuçları;


12 YAŞ KADIN 
1. Sevdenaz ŞİSMAN, 2. Alya SARP, 3. Hazal BİRİNCİOĞLU, 4.Nehir Ela KARATAŞ 

12 YAŞ ERKEK
1. Muhammet Yusuf BAŞ, 2. Arın ŞEMŞEK, 3.Arın Deniz CAVDAR, 4 Yiğit UÇAN 

14 YAŞ KADIN 
1. Elif Su ALPAY, 2. Serra TUĞCUGİL, 3.Ceren IŞILDAK, 4.Ela GÜRDAL

14 YAŞ ERKEK
1. Yağız YAĞCI , 2.Baturay Eymen SERDAR, 3.Ömer HACISALİHOĞLU, 4. Ahmet Alp GÖRMÜŞ

16 YAŞ KADIN
1. Buse GÜNDÜZ , 2. Ayşe YİĞİT, 3. Yaren MUNGAN, 4. Berfin CESUR

16 YAŞ ERKEK 
1. Halim Mete ODABAŞ , 2. Kemal  KARAAĞAÇLI , 3. Ahmet Arif TOPAL, 4. Bartu AYDINOCAK