Türkiye’nin dört bir yanından gençlerin buluştuğu Doğu Karadeniz Kampı’nda, renkli ve dinamik bir gençlik kampı devam ediyor. Doğanın kalbinde düzenlenen bu kamp, gençlere enerjilerini en verimli şekilde kullanabilecekleri zengin etkinliklerle dolu bir deneyim sunuyor.

Kamp süresince gençler, dağ yürüyüşlerinden (trekking) ve heyecanlı paintball mücadelelerinden, halk oyunları ve drama atölyelerine kadar birçok etkinliğe katılma fırsatı buluyor. Futbol, voleybol, okçuluk ve macera parkuru gibi aktivitelerle yeteneklerini sergileyebiliyor.

Zengin programı sayesinde gençler, günün yorgunluğunu atarken akşamları ateşin etrafında bir araya gelip şarkılar söyleyerek keyifli vakit geçiriyorlar. Kamp alanındaki konforlu bungalovlarda konaklayarak doğayla iç içe huzurlu bir ortamda dinleniyorlar.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, "Bu yılki kampın başlamasıyla birlikte gençler, doğayla iç içe, enerjik ve eğlenceli bir tatilin keyfini çıkarırken aynı zamanda yeni dostluklar kurarak sosyal becerilerini de geliştirme fırsatı buluyorlar. Sosyal etkinlikler, eğlenceli oyunlar ve müzik dinletileri gençler arasında güçlü dostluklar kurulmasına ve sosyal bağların güçlenmesine yardımcı oluyor. Yaz boyunca devam edecek olan kamplarımız, gençlere hem doğanın tadını çıkarma hem de çeşitli eğitim ve eğlence fırsatları sunacak." dedi.