Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Trabzon Düzköy İlçesine bağlı Haçkalı Yaylası’nda yapılan Doğa kampı 3. Dönemi sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tamamen ücretsiz yapılan Doğa Kampı’nın 3.sü Ankara, İstanbul ve Şırnak’tan gelen 132 bayan kampçının katılımı ile sona erdi. Bir hafta boyunca rüya gibi bir dönem geçiren kampçılar Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen özel etkinliklere de katıldılar.  Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir’inde katıldığı program da kampçılara Ramazan ayı hakkında sohbet etme ve Kur’anı-ı Kerim tilaveti dinleme fırsatı elde ettiler.

Kampçılar bir hafta boyunca Uzungöl, Sümela Manastırı, Ayasofya Camii, Boztepe, Yavuz Sultan Selim Han'ın annesi için yaptırdığı Gülbahar Hatun Cami gibi Trabzon’un kültürel ve sosyal güzelliklerini gezme imkanı elde ettiler. Kamp boyunca spor aktivitelerinde yapan kampçılar son gün Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’nın katılımı ile kapanış programı gerçekleştirdiler.