Trabzon Yurdu’nda barınan gençler, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Enes Eminoğlu ve İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştılar.

Programda konuşan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu;

Gençlerin toplumun geleceği olduğunu belirterek, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Eminoğlu, gençlerin spor, eğitim, sanat gibi alanlarda desteklenmesinin öneminin altını çizerek, devletin gençlere sağladığı imkânlardan bahsetti ve gençlerin bu imkânlardan en iyi şekilde faydalanmaları gerektiğini vurguladı. 2024 yılının Hareketlilik yılı olduğunu hatırlatan Eminoğlu tüm gençleri hareketliliğe davet etti.

Yurtta barınan KTÜ Uzay Kulübü öğrencileriyle de bir araya gelen Eminoğlu, gençlerin Amerika’da düzenlenecek olan CANSAT yarışması hakkında bilgi alarak onlara bu konuda destek olacaklarını belirtti.

İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ise gençlerle birlikte olmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu dile getirerek, gençlerin spor ve kültürel faaliyetlerle daha fazla iç içe olmaları için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ederek gençlerin her zaman ön planda olduğunu ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını belirtti. Arıcıoğlu, “Gençlerimize sağduyulu davranışları dolayısıyla yaptığımız tüm faaliyetlere katılımları ve sahur programına bizleri misafir ettikleri için teşekkür ediyor hepinize saygılar sunuyorum. Bu sahur programında bizleri yalnız bırakmayan Bakan yardımcımız Sn. Dr. Enes Eminoğlu’na teşekkür ederim.” dedi.

Sahur programı gençlerin sesini dinleyip, onların talep ve önerilerini değerlendirmeyle devam etti.