Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi üyelerince hazırlanan "Marah" adlı kısa filmin galası gerçekleştirildi. Galaya,  Trabzon Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ile il protokolünün yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Trabzonlu sanatçı Seymen Aydın'dan oyunculuk, senaryo ve film yapımına yönelik eğitim alan gençler, Filistin'de yaşanan insanlık dramında ailesini kaybeden Marah'ın hikâyesini anlatan 9 dakikalık kısa film hazırladı.
Hazan İlkay Topçu'nun yazıp yönettiği filmin genel sanat yönetmenliğini Seymen Aydın yaptı.
Filmin Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen gala gösterimine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, üniversite eğitimi sırasında sinema ve spor kulüplerine üye olarak müzikle de ilgilendiğini söyledi.
Şen, Filistin ve Gazze'deki zulmün son bulması için çalıştıklarını dile getirdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ise sanatçı Seymen Aydın'ın gençlere ağabeylik yaparak senaryonun hayata geçmesini sağladığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
"Derdimiz insanların daha adil, daha yaşanabilir bir dünyada olması.
Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi Drama Atölyesi üyelerinin hazırladığı bu kısa film, sadece bir gösterim değil, aynı zamanda bir farkındalık çağrısıdır. Bugün fert, toplum ve insanlık olarak ağır bir imtihandan geçiyoruz. Hak, hukuk, ahlak, vicdan ve merhamet gibi değerler işgalci zalimler ve destekçileri tarafından ayaklar altına alınmaktadır. Filistinli kardeşlerimiz yaklaşık bir asırdır kendi vatanlarında baskı, zülüm ve esaret altında yaşamaya mahkum edilmişlerdir. 
Gazze’de kadın, çocuk, yaşlı demeden 30.000’in üzerinde insanı katlederek dünyanın gözü önünde büyük bir soykırım gerçekleştirmektedirler. Yaşanan bu vahşet sadece Müslümanların değil bütün insanlığın ortak sorunudur. Dünyanın gözü önünde gerçekleştirilen bu soykırıma seyirci kalmak, hatta destek olmak bütün insanlığın ayıbıdır. Bu zulümlerin son bulması için tüm sorumluluklarımızı yerine getirmek zorundayız. Biz inanıyoruz ki bu zor günler elbet bir gün sona erecektir. Zalimlerin zulmü mutlaka bitecek, mazlumların yüzü gülecek ve zafer inananların olacaktır. 
Bu güzel film dolayısıyla emeği geçen başta gençlerimiz olmak üzere Gençlik Merkezi Müdürlüğümüze, ilgili Şube Müdürlüğümüze ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Konuşmaların ardından müzik dinletisi sunularak, "Marah" adlı kısa filmin gösterimi gerçekleştirildi.
Şen ve beraberindeki katılımcılar, "Filistin" temalı fotoğraf sergisini de gezdi.