Trabzon, birbirinden başarılı minik tenisçilere ev sahipliği yaptı. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 9-10 Yaş Haftaiçi Tenis Turnuvası, Trabzon’la birlikte 4 ilde yapıldı. Trabzon’daki turnuvaya katılan minik sporcuların nefes kesen mücadeleleri izleyenleri büyülerken, katılımcı kız ve erkek çocukların birbirinden güzel kıyafetleri de Beşirli Tenis Kompleksi’nde adeta çocuk festivali havası yaşattı.

KIYASIYA MÜCADELE

7 ilden 72 başarılı sporcunun katıldığı turnuva 4 gün sürdü. Turnuvaya sporcu velilerinin yanı sıra çok sayıda sporsever de büyük ilgi gösterdi. İlk günden itibaren büyük çekişmelere sahne olan turnuvada bunaltıcı nemli ve sıcak havaya rağmen minik sporcuların performansları büyük alkış aldı. Korttaki kıyasıya mücadelenin ardından minik raketlerin kort dışında da samimi arkadaşlıklar kurması herkesi sevindirdi,

İZLEMEYE DOYAMADIK!

Renkli görüntülerin yaşandığı turnuvada dereceye girenlere ödülleri, Ortahisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ecvet Kurt tarafından verildi. Müdür Kurt, “Açıkçası minik sporcularımızı izlemeye doyamadık” derken, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de, “Son derece başarılı ve yetenekli bir nesil geliyor. Modern salonlarımızda daha çok çocuğumuzu sporla buluşturmak için bütün ekip çalışıyoruz” diye konuştu.

 

 

İŞTE ŞAMPİYONLAR

Ada Duru Pınar (Artvin)                               9 Yaş Kızlar          1.Grup Birincisi

Ayaz Ak               (Ordu)                                 9 Yaş Erkekler    1.Grup Birincisi

Deniz Şensoy (Trabzon)                               9 Yaş Erkekler    2.Grup Birincisi

Ada Derin Özbalkan (Trabzon)  10 Yaş Kızlar 1.Grup Birincisi

Buse Kabasakal                (Erzincan)          10 Yaş Kızlar 2.Grup Birincisi       

Buse Gündüz (Artvin)                   10 Yaş Kızlar 3.Grup Birincisi       

F. Tuna Şensoy (Trabzon)            10 Yaş Erkekler 1.Grup Birincisi

Çınar Tarakçı (Trabzon)                 10 Yaş Erkekler 2.Grup Birincisi