21-23 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası öncesinde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenlendi.

Trabzon şampiyonaya hazır

Trabzon’da 21-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası ile ilgili olarak Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin  Yazıcı, Türkiye İşitme Engellileri Milli takım antrenörü İbrahim Urgancı ve sporcular Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenlediler.  

Toplantıda konuşan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Sporcular yarından itibaren şehrimize gelecekler. Konaklamamızda sıkıntı yok. Milli takımımız yaklaşık 1 aydır Trabzon’da kampta, Trabzon şehri her zaman bu tür üst düzey spor organizasyonlarına hazır. Daha önce de ilimizde yapılan Karadeniz Oyunları ve EYOF 2011’u sorunsuz şekilde tamamladık, hatta fazlamızın olduğunu gösterdik. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonuyla uyum içindeyiz. İnşallah sorunsuz bir şekilde bu şampiyonayı tamamlayacağımıza yürekten inanıyoruz hazırız” dedi.  

 

Türkiye İşitme Engellileri Milli takım antrenörü İbrahim Urgancı’ da yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 14 aydır Trabzon’da şampiyonaya hazırlanıyoruz. Mayıs ayında da kısa süreli bir  hazırlık dönemi geçirdik. Bu hazırlık döneminin sporcularımız için iyi geçeceğinden şüphemiz yok. Ülkemize madalyalar kazandırmak istiyoruz. Ayrıca Trabzon’da bulunduğumuz süre içerisinde bizi en iyi şekilde ağırlayan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’ ya teşekkür ederiz” diye konuştu.