Avrupa Şampiyonası öncesinde çalışmalarını Trabzon’da sürdüren Türkiye Bayanlar Ümit Milli Judo Takımı sporcuları ve Judo Federasyonu başkan vekili Murat Ak ile İl müdürü Cemalettin Yazıcı’yı ziyaret etti.

Milli Takıma başarı diledi

Türkiye Bayanlar Ümit Milli Judo Takımı Bulgaristan’da yapılacak olan Judo Avrupa Şampiyonası öncesinden İl Müdürümüz Cemalettin Yazıcı tarafından uğurlandı.

3-5 Temmuz tarihleri arasında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılacak olan Judo Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan Türkiye bayanlar ümit Milli takımı Trabzon’daki hazırlıklarını tamamladı.  Bu akşam yola çıkacak olan kafilede 7 sporcu, 2 antrenör yer alıyor.

Bütün sporculardan madalya beklediğini ifade eden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “ Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız sonsuz. Başarı elde etmenizi canı gönülden istiyorum. Avrupa Şampiyonası sonrasında Eyof’ta hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Avrupa Şampiyonası’nda Çiçek Akyüz, Rümeysa Yayla, Tuğçe Beder, İrem Korkmaz, Şeyma Özerler, Minel Akdeniz ve Kübra Esir madalya için ter dökecekler.